Des de 2017, una família arrelada a la tradició musical i bandística de la nostra terra, vam decidir emprendre aquesta tasca amb molta il·lusió i ganes de treballar en aquest àmbit tan propi de la nostra societat valenciana. Volem oferir un servei integral i, sobretot, proper. Portàvem molts anys a l’altra part d’aquest negoci i sentíem que podíem aconseguir l’objectiu de fer realitat i satisfer els desitjos i les necessitats de tots vosaltres, des d’amateurs fins a professionals.

El primer que vam tindre que escollir va ser el nom del negoci, i aprofitant, que al local on treballem hi havia una tenda de música anomenada Musical Cardona vam voler seguir amb eixa marca, que a nosaltres ens inspirava proximitat i tradició, però deixant clar l’aire fresc que anava a arribar-hi a aquell baix comercial amb: “Nou Cardona”.

Per tot açò que vos hem contat és fàcil imaginar els valors que ens defineixen: proximitat, responsabilitat, i aprenentatge. Aprenentatge? Sí, perquè amb cada client aprenem una cosa nova i vos oferim eixa experiència que tenim i acumulem diàriament a tots vosaltres.

Vos volem presentar els avantatges que té escollir-nos:

 • Per a nosaltres, cada client és únic i vos oferirem el que més vos convinga en cada cas.
 • Sempre intentem mantindre els preus el més competitius possible.
 • Oferim un servei complet, amb assessorament, venda, i postvenda, donant garantia i reparant el teu instrument quan calga.

Per finalitzar, vos detallem tots els serveis que oferim:

 • Venda de accesoris per a totes les families d’instruments musicals.
 • Venda de TOT TIPUS instruments musicals, de primera i segona mà, moderns i simfònics, per a estudiants i per a professionals, etcètera.
 • Llibreria musical i cd’s, especialitzats en música festera, a més de papereria musical i productes decoratius i de regal.
 • Productes escolars per als més menuts.
 • Reparació d’instruments de vent.
 • Reparació d’instruments de corda.
 • Reparació i manteniment d’instruments de percussió, tant ètnics, tradicionals, moderns com clàssics.
 • Venda i alquiler de equipament de sonorització.
 • I si et ve al cap alguna cosa més, pregunta’ns!

Pots trobar-nos a la web tiendamusicalcardona.com, al facebook Musical Cardona, al telèfon 966 10 95 38 i a la nostra tenda física en l’Avinguda Juan Gil Albert nº 19 d’Alcoi front a la Màquina de Tren del pàrquing d’Al-Azrach en horari de 10h a 14h i de 17’30h a 20’30h i a la hora que vulgues a musicalcardona@gmail.com. T’esperem!

¿Quiénes somos?

Desde 2017, una familia arraigada a la tradición musical y bandística de nuestra tierra, decidimos emprender esta tarea con mucha ilusión y ganas de trabajar en este ámbito tan propio de nuestra sociedad valenciana. Queremos ofrecer un servicio integral y, sobre todo, cercano. Llevábamos muchos años a la otra parte de este negocio y sentíamos que podíamos conseguir el objetivo de hacer realidad y satisfacer los deseos y las necesidades de todos vosotros, desde amateurs hasta profesionales.

Lo primero que tuvimos que elegir fue el nombre del negocio, y aprovechando que el local donde trabajamos había una tienda de música llamada Musical Cardona quisimos seguir con esa marca, que a nosotros nos inspiraba proximidad y tradición, pero dejando claro el aire fresco que iba a llegar a ese bajo comercial con: “Nuevo Cardona”.

Por todo esto que os hemos contado es fácil imaginar los valores que nos definen: proximidad, responsabilidad, y aprendizaje. ¿Aprendizaje? Sí, porque con cada cliente aprendemos algo nuevo y os ofrecemos esa experiencia que tenemos y acumulamos diariamente a todos vosotros.

Os queremos presentar las ventajas que tiene elegirnos:
– Para nosotros, cada cliente es único y os ofreceremos lo que más os convenga en cada caso.
– Siempre intentamos mantener los precios lo más competitivos posible.
– Ofrecemos un servicio completo, con asesoramiento, venta, y postventa, dando garantía y reparando tu instrumento cuando sea necesario.

Para finalizar, os detallamos todos los servicios que ofrecemos:
– Venta de accesorios para todas las familias de instrumentos musicales.
– Venta de TODO TIPO instrumentos musicales, de primera y segunda mano, modernos y sinfónicos, para estudiantes y para profesionales, etcétera.
– Librería musical y cds, especializados en música festera, además de papelería musical y productos decorativos y de regalo.
– Productos escolares para los más pequeños.
– Reparación de instrumentos de viento.
– Reparación de instrumentos de cuerda.
– Reparación y mantenimiento de instrumentos de percusión, tanto étnicos, tradicionales, modernos como clásicos.
– Venta y alquiler de equipamiento de sonorización.
– Y si te viene a la cabeza algo más, pregúntanos!Puedes encontrarnos en la web tiendamusicalcardona.com, en el facebook Musical Cardona, en el teléfono 966 10 95 38 y en nuestra tienda física en la Avenida Juan Gil Albert nº 19 de Alcoy frente a la Máquina de Tren del parking de Al -Azrach de 10h a 14h y de 17’30h a 20’30h y al cualquier hora en musicalcardona@gmail.com. Te esperamos!